Proyek monitor turu wis mlebu tahap prototipe awal

tresno (3)
stred (2)

Ing agêng Juli, Blue Whale Industrial Design Company (Lj produk solusi co,. winates) tim wiwit desain prototipe kothak pitungan ing project monitor turu, uga produksi CNC pesawat lengkap Papan tangan.Sabanjure, proses lengkap kayata lukisan lan oksidasi ditindakake, lan uji coba prototipe ditindakake liwat pertimbangan lengkap babagan pengalaman pangguna, Usaha kanggo entuk optimalisasi fungsionalitas sing optimal lan miwiti nambah versi dashboard sing kapindho.

stred (1)

Wektu kirim: Jul-31-2023