Babagan awake dhewe

TENTANG LJ

LJ Product Solutions Co., Limited

Sapa kita?

LJ Product Solutions Co., Limited

Didegaké ing 1997. Iku perusahaan platform kuat kanggo desain inovatif lan integrasi produksi.Wis menangaké pakurmatan dadi perusahaan teknologi dhuwur nasional lan perusahaan teknologi tinggi Shenzhen.Wis lulus sertifikasi sistem implementasi properti intelektual nasional.Kanthi pengalaman pangguna C-end minangka inti, lan maksimalake kapentingan para pelanggan koperasi B-end minangka arah utama, menehi solusi sakabèhé kanggo produk inovatif kanggo pelanggan.Bisnis kasebut kalebu layanan daesign produk Layanan produksi lan pangolahan, lan kerjasama inovasi produk.

Brand planning

Gambar merek, diferensiasi lan nilai

01

Kawujudan

Rasionalitas, penak, kontrol biaya

03

index_advantage_bn

02

Interaksi

Emosional lan rasional

04

linuwih

Anti stereotype lan stabilitas

Apa sing ditindakake

img11

LJ duwe pelanggan ing saindenging jagad, kalebu raksasa industri global kayata SIEMENS, BOSCH, Holleywell, Legrand, Orange, BROAN, lsp. Uga kalebu Lenovo, Midea, TCL, Lipon, Akademi Ilmu Pengetahuan China, China Aerospace, Smart China lan merek domestik liyane sing kondhang.

Iki kalebu peralatan, peralatan rumah tangga, elektronik konsumen, kaendahan medis, omah cerdas, transportasi cerdas lan lapangan utama liyane.

Wiwit diadegaké ing 1997, LJ wis dikembangaké 1282 produk kanggo pelanggan, strictly adhering kanggo kombinasi sistem ilmiah kaku LJ kang data lan pengalaman panganggo paling apik, lan nggawe solusi produk praktis kanggo Enterprises ing kothak beda lan karo kahanan saiki beda.

layanan pelanggan

Solusi Kita

Minangka perusahaan desain senior kanthi akumulasi teknologi 26 taun, LJ nduweni kaluwihan teknologi inti sing ora ana tandhingane:

Kanthi database LJ, iki minangka pathokan industri pisanan sing nggawe sistem latihan internal kanthi nggunakake teknologi gedhe kanggo nglayani pelanggan.

Tansah netepi desain asli kanggo mbentuk merek, lan aja mlaku ing industri ing ngendi desain papan salinan akeh banget.

Wis pabrik jamur dhewe, kang rapet nggabungke desain produk karo realisasi produk, lan saestu nyadari kontrol ketat realisasi produk lan biaya ing mburi desain.

Manajemen flat internal perusahaan, bos, minangka konsultan desain industri senior ing China, melu ing proyek nyata, nangkep panjaluk pasar lan arah desain, lan mujudake kaluwihan manajemen sing efisien lan bermutu.

Kaluwihan Kita

Minangka perusahaan desain senior kanthi akumulasi teknologi 26 taun, LJ nduweni kaluwihan teknologi inti paling dhuwur:

We duwe database LJ lan nggunakake teknologi ageng kanggo ngawula pelanggan.

Terusake nggawe merek kanthi desain asli.

Kanthi pabrik cetakan dhewe, desain produk digabungake kanthi rapet karo produk.Implementasine, sing bener-bener nyadari kontrol sing ketat babagan desain desain, realisasi produk lan biaya.

Manajemen warata internal perusahaan, kanthi konsultan desain industri senior sing melu proyek nyata, nangkep panjaluk pasar lan arah desain, nggambarake kaluwihan manajemen sing efisien lan bermutu.

Budaya Perusahaan

LJ Product Solutions Co., Limited

Nilai

Win-win lan pembangunan umum.

Visi lan Misi

Inkubasi produk teknologi garis ngarep ing industri lan mbangun sistem realisasi produk sing paling apik.