Pitakonan

FAQ

PITAKONAN PALING SERING

Q1, apa Lanjing Industrial Design?

Kita minangka perusahaan solusi solusi produk saka Shenzhen.Kanthi ngerteni kabutuhan lan syarat tartamtu, kita nggunakake kawruh profesional kanggo ngrancang, nggawe, lan ngembangake produk sing cocog karo kabutuhan kasebut.Sampeyan tanggung jawab kanggo ngasilake ide, lan kita ngleksanakake liwat proses kayata pangembangan produk, desain industri, desain struktur, lan pangembangan prototipe.Tujuan kita yaiku kanggo nggawe produk sing ora mung resonate emosional lan fungsi, nanging uga gampang kanggo Pabrik lan biaya-efektif kanggo gawé.

Q2, apa ODM?

Lanjing industri fitur layanan ODM.Kita nyedhiyakake kabeh layanan saka riset lan pangembangan, desain, produksi, lan pasca pangopènan.Mung sampeyan kudu ngusulake ide novel lan rencana pemasaran sampeyan.

Q3, Apa prabédan antarane desain produk lan pangembangan?

Desainer produk biasane setya nggawe ide lan konsep kanggo produk teknis.Ing pirang-pirang kasus, desainer produk minangka wong pisanan sing ditemokake pelanggan nalika menehi ide menyang agensi agensi.Gumantung ing proyek, iki bisa uga kalebu sketsa, model, utawa gambar CAD.Desainer produk duwe kemampuan kanggo ngrungokake kabutuhan lan tujuan pelanggan, lan nggawe visi kanggo produk kasebut.

Pangembang produk nggunakake konsep sing diusulake dening tim desain produk lan nglakokake kanggo nggawe produk rampung.Eksekusi iki biasane kalebu prototipe sing ora bisa diklik lan fungsional, ngidini pangguna nyoba produk lan menehi umpan balik sing migunani.Ing sawetara institusi cilik, desainer lan pangembang bisa njupuk peran lan fungsi ing lapangan profesional saben liyane.Nalika institusi berkembang, padha uga bisa njupuk loro peran bebarengan.Ing institusi liyane, perancang lan pangembang wis jelas peran sing meh ora tumpang tindih.

Q4, apa tegese Lanjing?

Lanjing iku singkatan saka paus biru, yaiku pinyin Cina.Lanjing product solutions co., Didegaké ing taun 1997 lan minangka salah sawijining perusahaan desain industri pisanan ing Shenzhen.Pendiri lan CEO saiki yaiku Linfanggang.

Q5, Carane deepen analisis proses produk?

Minangka tataran sketsa utamane fokus ing desain tampilan produk, ora ana pertimbangan bahan, teknologi pangolahan lan dimensi.Mula, sawise desain tampilan ditemtokake, investigasi luwih lanjut lan nemtokake informasi proses dibutuhake.Ing tahap iki, ergonomi, bahan lan teknologi pangolahan kabeh bagean sing kudu ditliti maneh.

Q6, Carane nambah efek kinerja prodhuk?

Ing proses rendering, ora perlu diwatesi kanthi cara tradisional, lan kanthi tegas mbedakake sketsa, rendering lan model.Liwat kombinasi produk desain ing macem-macem orane tumrap sekolah, sesambetan promosi lan logika desain bisa rumiyin dibayangke, supaya proses pamikiran desain saka rencana cetha ing Mirit.Contone, kombinasi model sketsa lan rendering, kombinasi model rendering lan model padhet, lan kombinasi model sketsa lan padhet.

Q7, apa desain-mikir?

Pemikiran desain minangka pendekatan inovatif sing ngutamakake wong lan ngrampungake masalah sing rumit.Iki nggunakake pangerten lan cara para perancang kanggo cocog karo kelayakan teknis, strategi bisnis, lan kabutuhan pangguna, saengga ngowahi dadi nilai pelanggan lan kesempatan pasar.Minangka cara mikir, umume dianggep nduweni kemampuan pangolahan sing komprehensif, bisa mangerteni latar mburi masalah, ngasilake wawasan lan solusi, lan bisa nganalisa lan nemokake solusi sing paling cocok kanthi rasional.

PENGEN KERJA DENGAN KAMI?