Blog

  • Item panel kontrol

    Desain panel kontrol menyang desain struktur lan panel kontrol tataran PROTOTYPING minangka bagéyan penting saka produk mechanical modern, langsung related kanggo penak operasi pangguna lan pengalaman ing nggunakake produk.Nalika desain panel kontrol lumebu ing tataran desain struktural, iku ...
    Waca liyane
  • Item panel kontrol

    DESIGN panel kontrol kanggo DESIGN INDUSTRI minangka salah sawijining bagean inti saka produk, bisa langsung mengaruhi panggunaan pengalaman produk lan penampilan sing menarik.Nalika desain panel kontrol mlebu ing tahap wiwitan, unsur-unsur kunci kayata riset pangguna, produk ...
    Waca liyane
  • Proses desain kontrol volume udara variabel

    Proses desain kontrol volume udara variabel

    Kontrol volume udara variabel nduweni peran penting ing lapangan industri.Kanthi akurat ngontrol volume udara kanthi ndeteksi kacepetan aliran gas ing chip, nyedhiyakake aliran gas lingkungan sing stabil lan dipercaya kanggo produksi industri.Proses desain industri ...
    Waca liyane
  • Proyek kompresor kulkas

    Proyek kompresor kulkas

    Centrifuge minangka DESIGN INDUSTRI, minangka peralatan industri sing penting, nduweni macem-macem aplikasi ing kimia, farmasi, pangolahan panganan lan lapangan liyane.Kanthi nambah permintaan pasar, desain omah centrifuge wis mlebu produksi massal ...
    Waca liyane
  • proyek kompresor refrigerasi

    proyek kompresor refrigerasi

    On November 14, tim Blue Whale Industrial Design Company (lj product solutions co.,. Limited) terus nggawe cangkang sawise nampa umpan balik proyek saka perusahaan Partai A. Ing tahap pungkasan saka desain omah centrifuge, massa. produksi...
    Waca liyane
  • proyek kompresor refrigerasi

    proyek kompresor refrigerasi

    8. Nopember, tim lj produk solusi co., winates terus kanggo owah-owahan ing saran modifikasi pihak liyane sawise nampa saran project saka perusahaan ing 28. Oktober (padha milih Plan B).Ing basis saka Estetika Produk, kita wis ngganti ...
    Waca liyane
  • Proyek kompresor kulkas diwiwiti

    Proyek kompresor kulkas diwiwiti

    Tanggal 18 Oktober, tim solusi produk lj co.,.winates nandatangani kontrak kerjasama karo perusahaan manufaktur kompresor kulkas domestik lan wiwit nggarap desain njaba proyek kasebut.Kanthi mangerteni pasar kompresor kulkas lan gaya Partai A & # ...
    Waca liyane
  • Instrumen ngawasi turu (monitor turu) ngonfirmasi warna piring tangan

    Instrumen ngawasi turu (monitor turu) ngonfirmasi warna piring tangan

    Ing 12 Agustus, Blue Whale Industrial Design Company (lj solusi produk co,. winates) Sawise tim mbenakake struktur piring tangan, Iki langsung ngiring dening konfirmasi werna, Ngelingi wangun sakabèhé (wangun sakabèhé), plate tangan sakteruse (sateruse. prototipe), Op...
    Waca liyane
  • Nyetel struktur papan tangan monitor turu

    Nyetel struktur papan tangan monitor turu

    Sawise konfirmasi versi dhisikan saka prototipe, tim saka Lj solusi produk co,.winates, reconsidered fungsi mechanical lan faktor manungsa, lan ngrancang komponen struktural anyar - nambah konektor kanggo luwih ngebaki pengalaman pangguna.Ing ndhuwur struktural ...
    Waca liyane
  • Proyek monitor turu wis mlebu tahap prototipe awal

    Proyek monitor turu wis mlebu tahap prototipe awal

    Ing pertengahan Juli, Blue Whale Industrial Design Company (Lj produk solusi co,. winates) tim miwiti desain prototipe kothak pitungan ing project monitor turu, uga CNC productio ...
    Waca liyane
  • Blue Whale nindakake riset lan pangembangan babagan struktur internal kolektor sinyal kanggo proyek monitor turu

    Blue Whale nindakake riset lan pangembangan babagan struktur internal kolektor sinyal kanggo proyek monitor turu

    Prinsip kerja produk iki yaiku ngowahi energi mekanik dadi sinyal listrik kanthi mencet piring keramik piezoelektrik, nganalisa sinyal listrik, lan entuk data kayata detak jantung lan tingkat pernapasan wong sing turu.Saiki, monitor turu adhedhasar ce piezoelektrik ...
    Waca liyane
  • Tim Perusahaan Desain Industri Paus Biru nindakake karya ID kotak operasi ing proyek monitor turu

    Tim Perusahaan Desain Industri Paus Biru nindakake karya ID kotak operasi ing proyek monitor turu

    Ing awal Juli, tim Lj solusi produk co,.winates, wiwit desain ID saka kothak aritmetika ing project monitor turu.Saka perspektif estetika produk, dheweke ngalami limang generasi owah-owahan gaya, kalebu ergonomis, manufaktur, lan Considering the CMF...
    Waca liyane
12Sabanjure >>> Kaca 1 / 2