Konten Layanan

Kanggo produk sukses, tugas pisanan yaiku nemokake jarum sing paling lara kanggo pangguna, yaiku, aturan titik nyeri.Kapindho yaiku nduwe pengalaman pangguna sing bisa dirasakake sing ngidini produk bisa ngomong dhewe, ngowahi pangguna dadi penggemar, lan nggawe pujian umum pangguna.Liwat perbandingan indeks saka teori imbangan skor desain, kita bisa mbangun nilai produk kita dhewe, lan entuk pengalaman pangguna sing paling apik ing aspek semantik modeling produk, fungsi praktis, karakteristik merek, simbol visual, interaksi manungsa-komputer, resonansi emosional, lan liya-liyane, supaya bisa nemokake cara supaya produk bisa resonate ing jero ati pangguna, lan supaya wong, produk, lan nilai bisa nyampur kanthi sampurna.

Produksi lan Pangolahan

Nduwe kemampuan kanggo ngowahi desain dadi produk lan duwe basis produksi dhewe, mesthekake yen desain kasebut bisa diwujudake kanthi lengkap, kanthi nyata nggayuh transformasi gambar dadi produk

Hak Kekayaan Intelektual

Desain produk lengkap kaya sing dibutuhake, mbantu nglamar hak properti intelektual produk, kalebu paten penemuan, paten penampilan, model sarana, lsp.

Desain Industri

Desainer industri langsung melu demonstrasi syarat desain produk, melu riset proyek desain lan definisi desain produk miturut perencanaan produk lan definisi klompok target, ngerteni syarat desain kanthi jero, lan nggawe inovasi desain luwih efektif lan ditargetake.Brainstorming, sketsa, modeling 3D, ngirimake solusi sing sampurna kanggo pelanggan sawise review internal, nyedhiyakake pelanggan kanthi penampilan sing dhuwur, pengalaman sing angel, lan efek produk sing ora dikarepake.

Desain Struktural

Fokus desain struktural yaiku ngoptimalake metode perakitan produk, ngontrol biaya nalika njamin tampilan produk, lan nggunakake pamikiran struktural multi-dimensi kanggo njamin kebangkrutan produk.Ing jaman nganyarke konsumen, desain struktur produk dadi penting banget.Luwih asring tinimbang ora, kita kudu nimbang inovasi struktural kanggo nggambarake diferensiasi produk.

Fungsional
implementasine

 

Organisasi sing dibutuhake

desain ID

MD Design

Produksi

Desain hardware

Desain piranti lunak

Manajemen QC

 

Kinerja
njamin