adat

Kasus 1: peralatan trem Jepang

Peralatan ndhukung kamera lan router

Iki minangka wiwitan kabeh kegiatan desain.Tahap iki bisa dipérang dadi rong langkah: nrima proyek, nggawe rencana, nindakake riset pasar lan nemokake masalah.Desainer pisanan nampa amanah desain saka klien, banjur klien, desainer, insinyur lan ahli sing relevan mbentuk tim proyek.Pangembangan rencana desain sing rinci, riset pasar lan nemokake masalah minangka basis kabeh kegiatan desain.Sembarang desain apik adhedhasar panjaluk nyata lan panjaluk pasar.

Kasus 2: Pawon sing disambungake cerdas

Mode katering modern lan anyar

Ruang pasar sing wiyar lan prospek sing apik

Contone, ana 500 utawa 1200 wong ing gedung kantor utawa ing institusi perbankan, lan ana 25
bangunan ing Shenzhen Bay Science Park, pingan dening Shenzhen City, banjur pingan dening kabèh provinsi,
lajêng dipun tangkarakên dhatêng nagari sadaya.Dikira 30 yuta wong ing negara kasebut mangan panganan cepet
njaba saben dina.

Kasus 3: Instrumen turu cerdas

Pangumpulan data badan, analisis lan proses desain

Pasar + HD + ID + MD + pelanggan: kabeh pihak njlèntrèhaké kabutuhan proyek, njlentrehake poin-poin penting saka kabutuhan desain, lan pisanan tekan arah desain.