Layanan Kita

  • +

    Layanan teknis
    perusahaan

  • +

    desain produk
    proyek

  • +

    Rantai Pasokan
    Proyek

  • +

    Domestik lan internasional
    penghargaan desain

Apa Pilih Kita

  • One Stop Pangiriman Produk Kustomisasi

    Lanjing, minangka pakar ing layanan pangiriman produk siji-mandeg, kalebu layanan wiwit saka desain industri nganti pangembangan fungsional produk, saka pangembangan prototipe nganti produksi massal.

  • merit lan senioritas

    Nganti saiki, kita wis nulungi luwih saka 4000 perusahaan supaya sukses ngluncurake produke sajrone telung puluh taun kepungkur, mbantu dheweke entuk keuntungan sing signifikan ing saindenging jagad.

  • Setelan pangguna sing bener

    Kita yakin sanajan ing pasar sing padha, beda cilik ing pangguna bisa nggawe kabutuhan produk sing beda, mula riset pangguna penting banget.

  • Simbol Visual + Pengalaman Panganggo sing Apik

    Kita pitados bilih simbol visual punika pisanan lan utomo faktor tombol kanggo sukses komersial produk, kang loro konsentrasi lan warisan saka gambar account, nggawe produk iso lali lan gampang kanggo nyebar.Saliyane ngrancang produk liwat estetika lan ergonomis, kita uga bakal nggunakake desain hardware sing kuat kanggo nambah daya saing pasar produk, tanpa nglirwakake investasi riset lan pangembangan ing fungsi produk.

  • Kontrol Biaya Marem

    Kita duwe desain biaya horisontal lan vertikal kanggo meh telung puluh pranala kontrol biaya produk, saka produksi lan manufaktur kanggo perakitan lan testing, packaging lan transportasi, ngarahke kanggo ngoptimalake daya saing rega produk.

Pabrik-pabrik

Blog Kita

  • warta_img

    proyek kompresor refrigerasi

    8. Nopember, tim lj produk solusi co., winates terus kanggo owah-owahan ing saran modifikasi pihak liyane sawise nampa saran project saka perusahaan ing 28. Oktober (padha milih Plan B).Ing basis saka Estetika Produk, kita wis ngganti ...

  • warta_img

    Proyek kompresor kulkas diwiwiti

    Tanggal 18 Oktober, tim solusi produk lj co.,.winates nandatangani kontrak kerjasama karo perusahaan manufaktur kompresor kulkas domestik lan wiwit nggarap desain njaba proyek kasebut.Kanthi mangerteni pasar kompresor kulkas lan gaya Partai A & # ...

  • warta_img

    Instrumen ngawasi turu (monitor turu) ngonfirmasi warna piring tangan

    Ing 12 Agustus, Blue Whale Industrial Design Company (lj solusi produk co,. winates) Sawise tim mbenakake struktur piring tangan, Iki langsung ngiring dening konfirmasi werna, Ngelingi wangun sakabèhé (wangun sakabèhé), plate tangan sakteruse (sateruse. prototipe), Op...

  • warta_img

    Nyetel struktur papan tangan monitor turu

    Sawise konfirmasi versi dhisikan saka prototipe, tim saka Lj solusi produk co,.winates, reconsidered fungsi mechanical lan faktor manungsa, lan ngrancang komponen struktural anyar - nambah konektor kanggo luwih ngebaki pengalaman pangguna.Ing ndhuwur struktural ...

  • warta_img

    Proyek monitor turu wis mlebu tahap prototipe awal

    Ing pertengahan Juli, Blue Whale Industrial Design Company (Lj produk solusi co,. winates) tim miwiti desain prototipe kothak pitungan ing project monitor turu, uga CNC productio ...

Apa Klien Kita Ngomong ...

  • Perusahaan:Perusahaan MASS Jepang

    jeneng:Tak

    posisi:Presiden

    Ninggalake pesen:Kualitas kerjane banget nyengsemaken lan efisiensi komunikasi sing dhuwur banget, nggawe dheweke dadi perusahaan China sing paling apik sing nate kerja bareng
  • Perusahaan:China Mobile

    jeneng:Manajer Umum Xiao

    posisi:

    Ninggalake pesen:Banget profesional lan gampang digarap.Dheweke cepet ngerti syarat proyek kasebut lan menehi komentar lan saran.Dheweke uga tetep ing jadwal lan kerja siklus cendhak.
  • Perusahaan:Pantai Hamilton

    jeneng:Justine

    posisi:Manajer Produk

    Ninggalake pesen:Profesional, cepet, wawasan, dianjurake.
  • Perusahaan:Manuk kembar

    jeneng:Serena

    posisi:Manajer Produk

    Ninggalake pesen:Ide kasebut inovatif banget lan menehi solusi produk inovatif sing ora bisa dipikirake wong internal.
  • MEREK (6)
  • MEREK (7)
  • MEREK (7)
  • MEREK (8)
  • MEREK (8)
  • MEREK (9)
  • MEREK (10)
  • MEREK (11)
  • MEREK (12)
  • MEREK (13)
  • MEREK (14)
  • MEREK (1)
  • MEREK (1)
  • MEREK (2)
  • MEREK (2)
  • MEREK (3)
  • MEREK (3)
  • MEREK (4)
  • MEREK (4)
  • MEREK (5)
  • MEREK (5)
  • MEREK (6)