DFM-Desain Kanggo Pabrik

CARA DESAIN PRODUK SING GAMPANG DIBUAT

Jumlah produk anyar sing gagal saben taun edan;sawetara nggawe peluncuran pasar, gagal, lan sawetara malah ora nggawe manufaktur massal amarga kekurangan anggaran utawa masalah manufaktur.

Kabar apik yaiku kita uga wis kerja bareng karo perusahaan sing wis sukses ngluncurake produk lan dodolan terus-terusan.Bagéyan penting saka sukses yaiku amarga desain produk sing gampang digawe.

Sawetara nyelehake tingkat kegagalan produk anyar nganti 97%.Jujur, aku ora kaget.Kita wis pirang-pirang taun ing bisnis manufaktur produk elektronik, lan kita wis ndeleng perusahaan nggawe kesalahan sing padha bola-bali.

Carane ngrancang produk kanggo manufaktur?Luwih khusus, carane ngrancang produk sing bakal nggawe transisi lancar antarane prototipe final lan manufaktur massal.

Nalika fokus ing desain lan manufaktur produk elektronik, prinsip kasebut ditrapake kanggo produk apa wae sing sampeyan gunakake.

dtrfd

Sinau babagan desain kanggo manufaktur

DFM minangka strategi pangembangan produk sing fokus kanggo nyakup kabeh pihak sing relevan ing tahap desain.

Desainer

Insinyur

Mitra produksi

Spesialis sumber

Pimpinan Pemasaran

pihak liyane sing gegandhengan

Yen sampeyan nglumpukake kabeh wong wiwit wiwitan, sampeyan bakal mesthekake yen desain produk sampeyan minangka barang sing pabrik duwe keahlian sing cukup kanggo nggawe.Spesialis sumber bakal ngidini sampeyan saiki apa komponen lan bagean sing sampeyan pilih gampang dituku lan regane.

yen produk sampeyan duwe bagean obah, insinyur mekanik kudu ana ing awal tahap desain;padha bakal supaya sampeyan ngerti carane gampang / angel kanggo nggawe prodhuk pindhah cara sampeyan pengin.