Desain Mekanik

DESIGN MEKANIKAL OPTIMED FOR CHINA MANUFACTURING

Pakaryan insinyur mekanik kita yaiku nyadari tujuan desain ID asli kanthi setya, nalika nyukupi macem-macem syarat liyane. lan bagean dhewe.

DFM MEKANIKAL BAGUS NEGARA INTERAKSI KARO PEMBUAT MOLD lan pabrik perakitan

DFM mekanik iki, lan tweaking cetakan, mbutuhake akeh interaksi karo produsen cetakan ing China.Amarga insinyur kita ana ing lapangan lan nganggo basa Cina, kita bisa entuk asil kanthi cepet.Makarya bebarengan karo insinyur elektronik, kita bisa entuk paket sing ketat sing dibutuhake kanggo produk elektronik portabel lan bisa dipakai Lan amarga DFM uga nuduhake optimasi kanggo pabrik perakitan khusus, kita priksa manawa kita uga kalebu input.

KERJA DENGAN DESIGNERS MOLD TIM TEKNIK MEKANIKAL KITA MESTI:

produk katon apik ing kabeh rincian;

bagean plastik bisa injeksi nyetak tanpa masalah;

bagean sing biaya-efektif kanggo Pabrik;

bagean cukup kuwat kanggo tahan tes gulung lan geter;

mekanisme kayata gearboxes operasi lancar;

produk tekan tingkat cocok saka bledug lan banyu resistance (IPV);

proses Déwan ing pabrik China cepet lan monkey bukti produk bisa gampang dibukak kanggo ndandani.

NGALAMI karo COMPLEX ELECTRO-MEKANIKAL SISTEM

Tim teknik mesin kita duwe pengalaman mekatronik sing ekstensif ing ngrancang bagean obah kanggo mekanisme sing kompleks.Kita nggunakake lan mbangun kawruh iki kanggo proyek sing ditindakake lan menehi solusi sing ndadekake sukses sakabèhé produk.

Desain Mekanik Produk Proses Teknik Kaku

Desain Mekanik Produk Proses Teknik Kaku

Lanjing bakal bebarengan nandatangani NDA karo pelanggan kanggo mesthekake komunikasi lan nuduhake dokumen tindakake kewajiban rahasia kasebut ing NDA.Kita duwe template NDA standar.Kita uga bisa mlebu cithakan NDA perusahaan sampeyan miturut kondisi.

Part.2 Mbantu Konfirmasi Tata Letak Mekanik lan Numpuk Komponen

Step.1 Mbantu pelanggan kanggo konfirmasi input komponen standar;

Step.2 Mbantu konfirmasi tata letak mechanical pelanggan lan tumpukan komponen;

Langkah.3 Nindakake rapat kickstart internal desain mekanik.

Part.3 Tahap Desain Kerangka Mekanik

Langkah.1 Rembugan lan konfirmasi desain mekanik saben bagean produk, kinerja produk, lan syarat tes;

Langkah 2. Pilih komponen standar, lan konfirmasi proses perakitan produksi.

Part.4 Kerja Keras Kanggo Nindakake Desain Mekanik Produk Detail

Step.1 Desainer mekanik Lanjing nindakake desain mekanik sing rinci;

Step.2 Tinjauan klompok insinyur mekanik internal babagan gambar 3d desain mekanik ditindakake;

Bagean.5 Nggawe Prototipe Mekanik Lan Nilik Kerangka Mekanik lan Sistem Struktural

Step.1 Rantai pasokan R&D Lanjing takon babagan kutipan kanggo prototipe struktural lan menehi tandha persetujuan kanggo nggawe prototipe struktural;

Step.2 Lanjing Mechanical Designer output prototype nggawe gambar lan Lanjing Project Manager dianggo karo pelanggan kanggo ngawasi nggawe saka mechanical prototype utawa komponen bagean.

Part.6 Nyiapake Molds Design utawa Processing Gambar

Tim rantai pasokan Lanjing ngurutake tabel BOM lan data cetakan kanggo bagean plastik.

Bagean 7 Ngirim karya.Sembarang Kekayaan Intelektual sing digawe dening Lanjing diduweni dening sampeyan.

Langkah.1 Lanjing mbutuhake layang kertas konfirmasi desain saka sampeyan.

Step.2 Lanjing bakal ngirim kabeh properti intelektual kanggo sampeyan sawise nampa pembayaran lengkap.

Kasus Desain Mekanik Produk

ftyfg (1)
ftyfg (2)