Nyetel struktur papan tangan monitor turu

srtd

Sawise konfirmasi versi dhisikan saka prototipe, tim saka Lj solusi produk co,.winates, reconsidered fungsi mechanical lan faktor manungsa, lan ngrancang komponen struktural anyar - nambah konektor kanggo luwih ngebaki pengalaman pangguna.Ndhuwur komponen struktur dirancang karo watesan layar, lan lumahing iki grooved kanggo gampang selipan adhesive sak Déwan, Konektor anyar nggunakake plastik ABS ireng minangka materi, kang luwih trep kanggo Processing mengko.Tombol diganti dadi tambalan stainless steel kanggo njamin konsistensi katon.Sisih njaba tutup ndhuwur wis dibusak saka desain pinggiran proses lan diganti karo sudhut dibunderaké kanggo mbungkus cangkang ngisor, nambah kepraktisan.Saiki, ora ana masalah karo verifikasi fungsional.Langkah sabanjure kanggo nindakake Papan PCB lan testing instalasi layar, nyiapake kanggo koordinasi fungsi piranti lunak lan hardware.


Wektu kirim: Aug-11-2023