Proyek kompresor kulkas diwiwiti

Tanggal 18 Oktober, tim solusi produk lj co.,.winates nandatangani kontrak kerjasama karo perusahaan manufaktur kompresor kulkas domestik lan wiwit nggarap desain njaba proyek kasebut.

Miturut pangerten pasar kompresor kulkasan lan gaya saingan Party A, kita wiwit Ideation framework desain, solusi Ngatur-digawe kanggo Party A. ngenali cruxes - manunggal, teknologi lan koordinasi.Mulane, tim kita ngenteni pitung dina kerja kanggo nggambar kumpulan sketsa pisanan, kanthi tegas ngrujuk menyang Estetika Produk produk sing padha ing pasar, lan nglaporake menyang Partai A kanggo ditinjau.Antarane sangang rencana sketsa, Party A wis milih loro sing paling ketemu syarat lan dikirim menyang kita kanggo modeling lan karya Rendering sakteruse, lan wektu pengajuan sabanjuré 26. Oktober.

dfyhgf


Wektu kirim: Oct-19-2023