Instrumen ngawasi turu (monitor turu) ngonfirmasi warna piring tangan

asd (1) asd (2)

 

Ing 12 Agustus, Blue Whale Industrial Design Company (lj solusi produk co,. winates) Sawise tim mbenakake struktur piring tangan, Iki langsung ngiring dening konfirmasi werna, Ngelingi wangun sakabèhé (wangun sakabèhé), plate tangan sakteruse (sateruse). prototipe), Fungsi optimal (fungsi optimal) lan révisi teknik (Revisi teknik), Nggawe set warna abu-abu peteng lan warna tes abu-abu cahya, Huruf ing tembelan tombol nggunakake teknik ukiran laser, Ora cocog karo definisi kita. saka "maju" lan "tekstur", Dadi padha milih maneh telung werna karo werna werna ketok —— werna abu-abu ungu, klaret-abang, biru pirus, Werna cangkang ngisor, apa kita mutusaké kanggo nindakake iku luwih entheng tinimbang Nihan ndhuwur. , Kejenuhan Lower, Iku uga highlights tektur metallic Nihan ndhuwur, Telu werna anyar isih ing tataran produksi.


Wektu kirim: Aug-19-2023