Pangembangan Perkakas

INJECTION TOOLING DEVELOPMENT CHINA

Layanan Pangembangan Perkakas China

Sawise wangun bagean plastik lan logam beku, kita nggawe cetakan baja sing digunakake kanggo ngasilake omah lan bagean liyane.Insinyur lokal kita ngrembug gambar cetakan karo pembuat cetakan China kanggo njamin kekiatan lan kualitas estetis saka bagean cetakan injeksi China.

Teknik desain cetakan injeksi China cenderung luwih terjangkau tinimbang ing Kulon, lan uga luwih cepet, kanthi bagean plastik khusus sing pertama asring siap ing 5 minggu.

Iku angel kanggo siji China jamur Edo dadi apik ing kabeh, supaya liwat taun kita wis mbangun munggah daptar tugas pabrik injeksi desain China specialized kanggo cetakan injeksi tliti kaya bagean kosmetik, lensa optik, Gir, krenjang logam lan bagean die-cast.

Nalika kabeh bagean cetakan injeksi khusus iki digabungake ing perakitan elektro-mekanis sing kompleks, akeh pangaturan cilik sing dibutuhake lan saben pengulangan teka karo negosiasi.

Kanggo mesthekake yen proyek ora kelangan momentum, insinyur kita tetep ing toko pembuat cetakan China nganti desain lan manufaktur cetakan injeksi China rampung kanthi bener.

APA TEGESÉ CHINA INJECTION TOOLING DESIGN AND ENGINEERING ING BASA INGGRIS?

Cetakan minangka blok baja sing dilebokake sing disuntikake karo bahan molten kayata plastik, sing banjur hardens kanggo njupuk wangun pasangan cetakan.Cetakan injeksi perlu nalika proyek elektronik mbutuhake omah plastik utawa logam khusus.

APA TEGESÉ INJECTION TOOLING ING BASA INGGRIS?

Cetakan injeksi digawe saka macem-macem baja.Conto sawetara baja umum sing digunakake ing cetakan injeksi plastik kalebu P20, NAK80, H13, lan S7.Saben beda-beda ing syarat-syarat atose, nyandhang resistance, kekuatan komprèsi, resistance karat, ease mesin, polishability, weldability.

CHINA INJECTION TOOLING DEVELOPMENT BIAYA

China misuwur kanthi regane dhuwit sing durung ana sadurunge babagan desain & manufaktur cetakan injeksi, nanging sawetara bisnis milih produsen cetakan cetakan Kulon tinimbang China, kanthi nganggep kualitas baja nambah daya tahan asil cetakan injeksi, nyebabake persentase sing luwih murah. biaya.

Milih baja kualitas sing luwih dhuwur bisa dadi persentase biaya sing luwih murah nalika digawe dening produsen cetakan kulon, nanging iki mung amarga biaya tenaga kerja sing dhuwur.Nyatane, pager plastik minangka komponen biaya sing sampeyan bisa ngerteni prabédan biaya paling gedhe ing antarane China lan Kulon.

Saka pengalaman kita nggawe pangertèn finansial kanggo nandur modal ing cetakan injeksi kanthi jumlah 250 cetakan lan munggah.Lan yen sampeyan wis nandur modhal ing cetakan, luwih akeh sampeyan ngasilake luwih akeh sampeyan nyimpen.

CHINA INJECTION TOOLING DESIGN & MANUFACTURING- TANTANGAN

Desain lan manufaktur cetakan injeksi minangka seni dhewe.A desain jamur apik bakal nambah kasempatan kanggo njupuk enclosures uga-nyetak lan bagean, nanging iku uga penting kanggo nggunakake paramèter cetakan injeksi plastik bener cocok kanggo bagean kang diprodhuksi lan materi digunakake;yen ora, bagean bisa metu risak.Cacat umum ing cetakan niection:

Tandha bakar:Wilayah sing diobong ing titik paling adoh saka gerbang injeksi sing disebabake kacepetan injeksi sing dhuwur banget saengga jamur ora duwe ventilasi.

Lampu kilat:Keluwihan materi disebabake kacepetan injeksi dhuwur banget / materi nyuntikaken, baris parting rusak utawa pasukan camping banget kurang.

Tandha alur:Garis utawa pola bergelombang sing disebabake dening kacepetan injeksi sing alon banget.

Garis rajutan:Garis cilik ing bagean sing disebabake dening plastik sing mili ngubengi obyek;bisa diminimalisir utawa diilangi kanthi analisis aliran cetakan.

Tandha sink:Depresi sing disebabake dening tekanan sing sithik banget;wektu cooling cendhak banget;utawa tembok pager sing kandel banget

Tembakan singkat:Bagean sing ora lengkap disebabake kacepetan injeksi utawa tekanan sing sithik banget.

Splay tandha:Garis / Tandha sing disebabake dening gas utawa kelembapan sing mili ing bagean sajrone proses injeksi.

Warping:Bagean klelep disebabake wektu adhem sing cendhak banget utawa materi sing panas banget

APA JENIS INJECTION MOLDED ENCLOSURES SING BISA DESIGN & MANUFACTURE ING CHINA?

ENCLOSURES INJEKSI PLASTIK

Enclosure plastik khusus menehi produk elektronik sampeyan kebebasan paling gedhe lan biaya paling murah saben unit.

POLYCARBONATE INJECTION MOULDING

Wis kekuatan impact banget, kajelasan, lan sifat optik lan bisa nyetak kanggo toleransi nyenyet.Kerugian kasebut yaiku tundhuk stres retak utawa kuning sawise suwe.

ACRYLONITRILE BUTADIENE STYRENE injeksi ngecor

Plastik ABS nduweni kateguhan mekanik sing apik, stabilitas dimensi, tahan kimia, lan gampang digawe.Kerugian kasebut yaiku resistensi pelarut sing kurang lan gampang leleh.

POLYPROPYLENE INJECTION MOULDING

Polipropilena akeh digunakake lan murah nanging angel dibentuk kanthi presisi.Kerugian kasebut yaiku degradasi sing disebabake dening UV

METAL INJECTION MOULDING

Plastik lnjection Molding asring pilihan paling biaya efektif kanggo produksi ing jumlah gedhe, nanging kanggo China kurang roto injeksi ngecor, enclosures logam dadi terjangkau lan bakal menehi piranti kualitas dhuwur-mburi dipikir lan aran.

A pager logam adat digawe ing China bisa dadi biaya efektif ing jumlah minangka kurang 200 bêsik.

Mitra kita bisa ngembangake kandang logam giling (CNC) kanthi cepet kanthi rega sing cukup.Sawise sampeyan entuk jumlah unit 500, sampeyan bisa ngedhunake biaya unit kanthi signifikan kanthi nggunakake omah logam sing dicap sing diprodhuksi nggunakake die progresif.Utawa, kanggo entuk luwih bebas saka wangun, sampeyan bisa nggunakake omah die-cast ing seng utawa magnesium.