【Pengembangan Produk Desain Industri】 Peralatan Otomatisasi Rokok

Katrangan singkat:

Mesin rokok yaiku peralatan sing digunakake ing produksi rokok, utamane kalebu peralatan humidifikasi, peralatan pangatusan, peralatan pangolahan deformasi, mesin rokok, konektor tip filter, mesin cetakan rod filter, mesin kemasan, lsp.
Lempitan Kelembapan nambah peralatan digunakake kanggo nambah Kelembapan kanggo godhong rokok utawa Cut rokok, uga dikenal minangka Kelembapan regain peralatan.Amarga obyek utawa kahanan sing beda, ana akeh jinis humidifiers, kayata jinis kamar, jinis roller, jinis meneng, jinis trowongan geter, lan sapiturute Jinis spiral utamané digunakake kanggo moistening batang rokok, lan jinis trowongan geter utamané digunakake. kanggo moistening Cut rokok utawa batang rokok sak perawatan expansion.


Detail Produk

Tag produk

Pambuka produk

Pemukul godhong lipat yaiku piranti kanggo misahake godhong tembakau saka batang tembakau, sing bisa dipérang dadi jinis horisontal lan vertikal.Pemukul agul-agul dumadi saka rong bagean utama: pemukul agul-agul lan pemisah udara.Pemukul agul-agul minangka roller puteran, permukaan silinder dilengkapi kuku, lan ana pigura bar ing sanjabane roller.Agul-agul kasebut ambruk saka batang tembakau kanthi tumindak relatif saka paku lan bar pigura.Pemisah udara dibagi campuran sawise threshing dadi rong bagéan, rwaning lan gagang, kanthi njupuk kauntungan saka beda kacepetan ngambang saka rwaning lan gagang ing udhara.Batang rokok karo godhong sing isih ana dikirim menyang tahap roll threshing sabanjure kanggo perawatan.

Tampilan produk

sdf

Konektor tip filter lipat yaiku mesin khusus kanggo nyambungake tips filter menyang ujung rokok.Struktur konektor tip filter adhedhasar prinsip docking paralel.Pisanan disambungake menyang pasangan, lan banjur dipotong dadi rong rokok tip filter saka tengah.Mesin splicing tip panyaring utamane kalebu rokok, tip panyaring, panyedhiya kertas bungkus, splicing, pemotongan bokong lan deteksi.Umume obahe ditindakake kanthi serangkaian drum utawa sheaves sing muter.Grooves disebarake kanthi seragam ing pinggir njaba drum, rod Filter lan batang rokok sing ana ing alur, lan bolongan disusun ing ngisor grooves, sing disambungake karo pipa udara liwat katup distribusi.Sambungake pipa tekanan negatif nalika rod panyaring lan rokok kudu diisep, lan sambungake pipa udara sing dikompres utawa atmosfer nalika rod panyaring lan rokok kudu dibebasake.

Kaluwihan produk

Mesin mbentuk rod Filter lempitan umume kasusun saka pretreatment lan rolling.① Bagean pretreatment nggawe bahan panyaring dadi bentuk sing cocog kanggo digulung, lan strukture beda-beda gumantung karo bahan panyaring.Kanggo bahan serat asetat, operasi loosening nggeret lan nglamar plasticizer kudu rampung.Cara gulung sekrup lan metode muncung udara minangka cara sing paling umum digunakake kanggo mbukak nggeret.Umume plasticizer ditrapake kanthi metode cakram sentrifugal utawa metode roller sikat.Kanggo bahan kertas, inti kertas kudu dilebokake ing bagean pretreatment.Nalika inti kertas dumadi saka pirang-pirang lapisan kertas, uga kalebu slitting kertas.② Bagean coiling kanggo mbungkus bahan panyaring sing wiwitane dibentuk dadi jalur lan dipotong dadi potongan.Strukture padha karo bagian coiling mesin rokok, nanging struktur bedhil rokok lan bagian gluing bisa beda.Iki amarga materi Filter nduweni pasukan mbalek relatif gedhe sak ngecor, kang mbutuhake puteran bisa cepet kaiket.Mesin ngecor rod panyaring kacepetan dhuwur biasane nggunakake adesif leleh panas minangka adesif, lan puteran bisa digawe cepet dening cooling sawise gluing.

sdf
df

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Kategori produk