【Pengembangan Produk Desain Industri】 Kotak Moksibusi Cerdas Nirkabel

Katrangan singkat:

Kothak moxibustion cerdas nirkabel, sing ora ana geni sing mbukak, ora ana kumelun obat, panggunaan nirkabel, operasi layar tutul lan karakteristik liyane, ngrampungake kekurangan moxibustion tradisional, lan malah wong anyar bisa nikmati pengalaman moxibustion profesional!Kabeh paket kalebu host, kabel listrik, steker listrik, tali X2, 20 potong kue moxa, kertu garansi lan instruksi.


Detail Produk

Tag produk

Pambuka produk

Inspirasi penampilan asale saka dadu, saengga kabeh mesin nggunakake gaya persegi lan bunder kanggo entuk kombinasi moral lan fungsi nyata produk.
Kanggo nambah safety, kabeh kothak moxibustion digawe saka bahan tahan api PC + ABS, lan area pemanasan inti digawe saka bahan PPO tahan suhu dhuwur, supaya kabeh kothak ora wedi karo suhu dhuwur.Plat pemanas digawe saka campuran aluminium, lan suhu mundhak lan mudhun kanthi cepet.Butuh 5 menit lan 45 detik kanggo munggah saka 30 ℃ dadi 100 ℃, sing ora ala.Mesin kabeh nganggo mesin R gedhe tanpa desain sudut sing tepat kanggo nyuda ketukan sing ora disengaja, lan keamanan bahan + desain ganda luwih nyenengake.Kanggo nyukupi kabutuhan pemandangan sing beda-beda lan wong sing beda-beda, kothak moxibustion cerdas nirkabel generasi kapindho Xiaoai ing sisih kiwa dilengkapi rong bandage elastis kanthi dawa total luwih saka 135cm, sing bisa digunakake dening wong sing gemuk lan kurus. ;Tali nganggo desain sing dipasang, kanthi integrasi sing luwih kuat lan pengalaman nganggo sing luwih apik;Wiwit kabeh mesin wis dirancang karo lumahing sudhut mlengkung, iku ora aran Cut nalika ditempelake ing awak.

Tampilan produk

sa

Desain babak kabeh mesin: kabeh mesin dirancang kanthi sudut R sing gedhe, lan ora ana sudut sing tepat ing ngendi wae, sing nduweni kauntungan kanggo nyuda bruises sing ora disengaja;Layar tampilan LED sudhut mlengkung diatur ing ngarep ngidini kedhaftar kanggo ndeleng status operasi, kontrol operasi, etc intuisily liwat layar;
Papat mode: iku uga apik kanggo wiwitan.Ndhukung papat mode: moxibustion nyaman, moxibustion anget, moxibustion kapisah lan moxibustion panas.Pangguna mung kudu milih miturut mode.Cepet diwiwiti lan akurat kanggo nemokake acupoints, supaya pangguna bisa luwih kuwatir;

Kaluwihan produk

Mode tanpa asap: Ora ana geni utawa kumelun sing mbukak nalika sampeyan ngeklik moxibustion moxa 2 ing sisih kiwa, sing ora mung bisa nggedhekake panggunaan bahan obat lan ngeculake kekuwatan obat, nanging uga luwih penting kanggo safety, tanpa kuwatir babagan scalding. , geni lan masalah liyane;
Keamanan material: Saliyane ora mbukak geni, bahan Xiaoai 2 ing sisih kiwa uga angel banget.Kabèh mesin digawe saka PC + ABS bahan tahan api;Area pemanasan inti digawe saka bahan PPO tahan suhu dhuwur kanggo njamin keamanan host.

ASD
SD

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita