【Pengembangan Produk Desain Industri】 Peralatan deteksi aliran banyu lingkungan kompleks multi-fungsi

Katrangan singkat:

Teknologi pangukuran aliran radar frekuensi dhuwur non-kontak diadopsi kanggo meter kecepatan aliran, sing bisa ditrapake kanggo pangukuran hidrologi, ngawasi sumber banyu, kontrol banjir dalan kutha, peringatan banjir gunung, pemantauan polusi lingkungan, lan liya-liyane. Dibandhingake karo kontak sing ana. meter kecepatan lan macem-macem Doppler akustik lan teknologi pangukuran aliran ultrasonik lan peralatan, cara pangukuran aliran radar non-kontak gampang kanggo njaga ing sembarang wektu, lan Sejatine free saka karusakan banyu, karat limbah, lan endhepan, Njamin safety personel.Ora mung bisa digunakake kanggo ngawasi lingkungan ing wektu biasa, nanging uga cocog kanggo nindakake tugas pengamatan sing penting, angel lan mbebayani.


Detail Produk

Tag produk

Pambuka produk

Velocimeter aliran banyu nganggo teknologi pangukuran aliran radar frekuensi dhuwur non-kontak, sing bisa ditrapake kanggo pangukuran hidrologi, ngawasi sumber banyu, kontrol banjir dalan kutha, peringatan awal banjir gunung, pemantauan polusi lingkungan, lsp.
Dibandhingake karo meter saiki kontak sing wis ana lan macem-macem teknologi lan peralatan pangukuran aliran akustik lan ultrasonik Doppler, metode pangukuran aliran radar non-kontak gampang dijaga kapan wae, pancen bebas saka karusakan banyu, korosi limbah, lan endapan, lan njamin safety saka personel.Ora mung bisa digunakake kanggo ngawasi lingkungan ing wektu biasa, nanging uga cocog kanggo nindakake tugas pengamatan sing penting, angel lan mbebayani.

Tampilan produk

asd

Velocimeter aliran banyu minangka velocimeter radar generasi katelu ing donya.Iku nggunakake generasi anyar saka planar microstrip array antena, kang wis nggawe lompatan kualitatif ing teknologi dibandhingake karo rong generasi sadurungé radar velocimeter.Sistem susunan microstrip planar ngirimake pulsa gelombang mikro sing cendhak banget 1ns.Wektu mlaku saka pesawat wektu gelombang mikro pulsed diukur kanthi nggunakake kacepetan subband sparse telung dimensi, algoritma profil sawetara lan metode broadening sinyal domain wektu, lan sinyal lingkungan diukur bebarengan.Tingkat aliran lan tingkat banyu diitung kanthi nggunakake metode kompensasi sudut DSP adhedhasar gangguan sinyal lingkungan.Konsumsi daya sing sithik, integrasi sing gampang, lan kinerja anti-interferensi sing unik cocok kanggo lingkungan instalasi multi-titik jarak cendhak.

Fitur teknis

Detektor kacepetan adhedhasar prinsip kerja radar.
C plane microstrip radar non-kontak deteksi, stabil kabeh-cuaca operasi.
Iki ditrapake kanggo kondisi kecepatan dhuwur ing mangsa banjir.
Akurasi deteksi dhuwur, kanthi kompensasi otomatis sudut vertikal lan fungsi kompensasi setelan manual sudut horisontal.
Konsumsi daya sing sithik, desain anti banyu lan proteksi kilat, cocok kanggo macem-macem lingkungan ruangan.
Tampilan cilik, gampang instalasi lan pangopènan.
Bisa disambungake kanthi mandiri karo rezim banyu kutha, limbah lan sistem pemantauan otomatis lan pelaporan lingkungan sing digunakake.

sd
asd

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Kategori produk