【Pengembangan Produk Desain Industri】 Robot Kréta Blanja Supermarket Cerdas

Katrangan singkat:

Kréta blanja sing cerdas ana hubungane karo teknologi sensor ing Internet of Things, utamane nglibatake sensor bobot lan sensor visual.Teknologi identifikasi frekuensi radio nirkabel RFID, teknologi posisi njero ruangan, lan keranjang blanja sing cerdas uga bisa sesambungan karo pelanggan kapan wae sajrone proses blanja kanggo mbantu para pelanggan ngatasi masalah.Ing mangsa ngarep, keranjang blanja sing cerdas bisa uga dadi robot sing cerdas, sing bisa nindakake dialog manungsa-komputer kapan wae lan kanthi tenang ngatasi kabeh masalah pelanggan.


Detail Produk

Tag produk

Pambuka produk

Kréta blanja sing cerdas ana hubungane karo teknologi sensor ing Internet of Things, utamane nglibatake sensor bobot lan sensor visual.Sensor bobot bisa digunakake kanggo fungsi pencegahan mundhut cerdas lan fungsi bobot cerdas saka keranjang blanja sing cerdas.Sensor visual utamané digunakake kanggo ngenali apa barang ing mobil duwe kesalahan prilaku, lan bisa digunakake kanggo Nyegah mundhut visual.Sareh, iku bisa digabungake karo algoritma visual saka Intelligence Ponggawa kanggo ngumpulake data lan njelasno algoritma saka kendaraan kedhaftar lan lingkungan, pas wektune push kupon produk kanggo pelanggan, lan push iklan ing ngarepe pelanggan akurat, supaya minangka kanggo bantuan. merek, Entuk marketing tliti.

Tampilan produk

iklan

Teknologi RFID utamané digunakake kanggo nyegah mundhut cerdas saka gerbang saluran.Saluran pencegahan mundhut cerdas, layar inspeksi komoditas gedhe ing njaba saluran lan piranti pendukung liyane ing saubengé bisa nyadari printing tiket cilik sing ora bisa dikontak lan pamriksan pencegahan mundhut sawise pemukiman layanan mandiri, lan nyuda tingkat karusakan barang ing supermarket.Teknologi posisi njero ruangan bisa mbantu pangguna entuk navigasi rute njero ruangan sawise njupuk komoditas, lan nuntun pangguna menyang papan ing ngendi komoditas diselehake;Bluetooth, UWB, WiFi, RFID, GPS lan teknologi posisi liyane wis dicoba ditrapake ing keranjang blanja sing cerdas.Saben teknologi duwe kaluwihan lan kekurangan dhewe.Saiki, ora ana standar sing manunggal, lan isih ana potensial tanpa wates ing mangsa ngarep.

Kaluwihan produk

Teknologi pembayaran minangka dhukungan teknis utama kanggo mujudake fungsi pemukiman layanan mandiri kanggo tuku mobil.Teknologi AI utamane fokus ing sinau jero lan fungsi visi komputer, uga kemampuan interaksi interpersonal saka wicara sing cerdas.Liwat AI sinau babagan gambar komoditas, njupuk adegan lan sinau AI adegan, kreta blanja sing cerdas bisa mbantu supermarket ngawasi kekurangan rak, mbantu supermarket ing manajemen operasi tambahan lan ngerteni manajemen lan operasi toko sing cerdas.

Ing proses blanja, kranjang blanja sing cerdas uga bisa sesambungan karo para pelanggan kapan wae kanggo mbantu ngatasi masalah.Ing mangsa ngarep, keranjang blanja sing cerdas bisa uga dadi robot sing cerdas, sing bisa nindakake dialog manungsa-komputer kapan wae lan kanthi tenang ngatasi kabeh masalah pelanggan.

asd
asd

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita