【Pengembangan Produk Desain Industri】 Peralatan fisioterapi moksibusi omah cerdas nirkabel

Katrangan singkat:

Kanthi muncule lan pangembangan teknologi pangisi daya nirkabel, sumber daya sing angel ditinggalake ing urip modern dadi gampang dipikolehi, sing uga bakal ningkatake terobosan inovatif ing teknologi modern, produk lan model bisnis.Kabeh piranti kita, saka smartphone nganti laptop, isih gumantung ing kabel lan colokan kanggo ngisi daya.Sawise ora ana daya lan ora ana papan kanggo ngisi daya, ponsel bakal dadi ora ana gunane kanggo pangguna, sanajan cukup kuat.Kanggo entuk kebebasan nirkabel lengkap, sampeyan kudu ngethok kabel pungkasan - kabel daya.


Detail Produk

Tag produk

Pambuka produk

Kanthi muncule lan pangembangan teknologi pangisi daya nirkabel, sumber daya sing angel ditinggalake ing urip modern dadi gampang dipikolehi, sing uga bakal ningkatake terobosan inovatif ing teknologi modern, produk lan model bisnis.Kabeh piranti kita, saka smartphone nganti laptop, isih gumantung ing kabel lan colokan kanggo ngisi daya.Sawise ora ana daya lan ora ana papan kanggo ngisi daya, ponsel bakal dadi ora ana gunane kanggo pangguna, sanajan cukup kuat.Kanggo entuk kebebasan nirkabel lengkap, sampeyan kudu ngethok kabel pungkasan - kabel daya.

Tampilan produk

qwe

Inti saka ilmu pengetahuan lan teknologi yaiku nyedhiyakake kenyamanan kanggo manungsa.Wiwit jaman kuna, saben revolusi teknologi wis nggawa luwih penak lan comfort kanggo urip, nalika wong katon wis dadi kesed.
Mesthine, premis kasebut yaiku muncule teknologi sing luwih diwasa dibutuhake, lan owah-owahan kuantitatif bisa nyebabake owah-owahan kualitatif, lan pangembangan nirkabel temenan adoh banget.
Kaluwihan: mbusak watesan kabel, njupuk nalika sampeyan lunga, ora perlu kerep kontak karo sumber daya, ngurangi risiko kejut listrik, sijine menyang digunakake ing wilayah umum, nggampangake wong lan entuk manfaat kanggo wong, ngowahi "bunder rusak", lan nambah daya saing inovasi industri liwat integrasi lintas-wates.

Kaluwihan produk

Pangisian daya nirkabel nduweni prospek sing wiyar ing wilayah umum.Taman, restoran, hotel, kafe lan panggonan luang liyane bisa menehi penak kanggo pelanggan kanggo ngisi ulang;Kajaba iku, ing ruang tunggu lan aula tunggu sepur kanthi kacepetan dhuwur, amarga alasan safety, papan kasebut asring ora dilengkapi soket sing bisa diisi ulang, nanging pangisi daya nirkabel bisa entuk pangisian daya sing luwih aman lan luwih efisien tanpa watesan kabel.
Cacat: kanthi teoritis luwih murah tinimbang efisiensi pangisian daya kabel, pemanasan sing luwih jelas, konsumsi baterei sing luwih cepet, lan watesan sing ketat babagan jarak ngisi daya ing tahap iki.

asd
qwe

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita