【Pengembangan Produk Desain Industri】 Bank Pengisian Saham

Katrangan singkat:

Bank pangisi daya sing dienggo bareng utamane kalebu piranti lunak lan hardware.Piranti lunak kasebut minangka sistem manajemen latar mburi, lan hardware minangka komponen kabinet lan bank pangisi daya sing dienggo bareng.Dina iki, ayo nggawe analisis proses kabeh skema pangembangan bank daya sing dienggo bareng, lan ngarep-arep supaya pelanggan sing luwih khusus bisa sinau luwih akeh.


Detail Produk

Tag produk

Pambuka produk

Kabinet harta karun sing dienggo bareng kalebu: ana gerakan ing njero kabinet, sing dianggep minangka CPU sing bisa ngolah data, maca lan nyimpen data, nerbitake printah lan fungsi liyane;Ana uga slot kertu lan kunci anti-nyolong.Pembayaran bali menyang slot kertu.Kunci anti-nyolong ngalangi bank pangisi daya saka dijupuk metu angkoro;Papan sirkuit, sing tanggung jawab utamane kanggo transmisi saiki;Sawetara trafo utamané digunakake kanggo ngatur voltase lan pangayoman saiki ing syarat beda;Modul 4G utamane digunakake kanggo nampa sinyal.Nyatane, struktur internal kabinet ora rumit.Fungsi paling penting saka kabinèt dhewe iku kanggo ngenali printah lan nyewa bali operator hardware saka bank daya.

Tampilan produk

sd

Paket daya sing disesuaikan kalebu: sel baterei, sing dadi inti saka paket daya lan komponen sing paling penting sing nemtokake umur layanan paket daya, diafragma termal lan tahan bledosan, kasus jam tangan eksternal, lan liya-liyane. Inti yaiku jiwa daya. ngemasi.Apa sampeyan ngatur utawa gabung, sampeyan kudu ngerti inti saka paket daya, supaya sampeyan bisa mbedakake kaluwihan lan cacat.
Sistem manajemen pemindaian kode kalebu: WeChat front-end, pangguna Android APP, Apple APP, sistem manajemen latar mburi lan bangunan server;
Manajemen latar mburi: kalebu wilayah, agen, anggota, paket, pemantauan peralatan, kupon, aliran, statistik, analisis, manajemen kabinet power bank, manajemen bank daya, lsp.

Kaluwihan produk

Bank pangisi daya bareng yaiku peralatan sewa ngisi daya (kabinet lan bank pengisi daya) sing diwenehake dening perusahaan merek.Pangguna bisa nyewa bank pangisi daya kanthi nggunakake kode QR ing layar piranti mindhai ponsel kanggo mbayar simpenan.Sawise bank pangisian daya kasil bali, simpenan bisa ditarik kapan wae lan bali menyang akun kasebut.
Proses nyilih PowerBank kira-kira bisa dipérang dadi patang langkah: pindai kode, registrasi, pambayaran lan utangan.Umumé, kabeh proses njupuk kurang saka 2 menit.Proses leasing spesifik kaya ing ngisor iki:
1. Pindai kode kanggo nyewa lan ketik applet
2. Pilih prilaku operasi lan klik Mulai Lease
3. Mbayar biaya sing cocog minangka simpenan (utawa pilih kredit gratis)
4. Mulai nggunakake Power Bank;
5. Enteni nganti pungkasan ngisi daya, baliake bank pangisi daya lan mandhegake ngisi daya;
6. Nggawe rincian tagihan kanthi cepet, ngisi daya, simpenan bali, lan ngrampungake pengalaman ngisi daya.

sdsad
asdasd

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita