【Pengembangan Produk Desain Industri】 Kacamata travel multi-fungsi kanggo tunanetra

Katrangan singkat:

Kacamata cerdas sing dirancang kanggo wong tunanetra (buta) kanggo mbantu wong wuta urip luwih trep lan luwih mulya.
Ora trep banget kanggo ndeleng obyek mung kanthi tutul.Aku pengin ngerti kanthi otomatis apa obyek sing ana ing ngarepku lan ing ngendi dheweke.Aja metu amarga ora trep.Nalika aku arep menyang ngendi wae, mugi-mugi tansah ana swara sing ngelingake aku, tinimbang ngandelake tongkat pandhuan lan njaluk pituduh marang wong sing liwat.


Detail Produk

Tag produk

Pambuka produk

Kacamata cerdas sing dirancang kanggo wong tunanetra (buta) kanggo mbantu wong wuta urip luwih trep lan luwih mulya.
Ora trep banget kanggo ndeleng obyek mung kanthi tutul.Aku pengin ngerti kanthi otomatis apa obyek sing ana ing ngarepku lan ing ngendi dheweke.Aja metu amarga ora trep.Nalika aku arep menyang ngendi wae, mugi-mugi tansah ana swara sing ngelingake aku, tinimbang ngandelake tongkat pandhuan lan njaluk pituduh marang wong sing liwat.

Tampilan produk

asda

Nalika sampeyan kudu ngerti informasi obyek ing ngarepe sampeyan, sampeyan kudu nyetel ing dalan menyang alamat tartamtu.

Fungsi produk

Fungsi dhasar inti:
Pangenalan obyek: kanthi otomatis ngenali gambar ing ngarepe pangguna, lan headset ngandhani pangguna apa obyek utama lan ing ngendi.
Teknologi sing dibutuhake: pangenalan obyek, deteksi target, pangenalan rai lan teknologi visi komputer liyane
Navigasi swara: Nalika pangguna mlebu menyang panggonan sing dituju nganggo swara, headset bakal nindakake navigasi swara otomatis.
Teknologi sing dibutuhake: posisi (GPS), deteksi gerakan (gyroscope), versi pisanan bisa disambungake kanthi nirkabel karo telpon pinter
Endurance: wektu layanan cekap sawise daya siji
Teknologi sing dibutuhake: teknologi baterei canggih
Fungsi tambahan:
Panjaluk sing dikarepake
Asisten swara cerdas: mujudake fungsi produk dialog swara cerdas buatan kaya siri, Microsoft Xiaobing, Xiaoai, lsp.
Teknologi sing dibutuhake: NLP, sambungan Internet (dialog cerdas kudu diunggah menyang awan kanggo diproses)
Asisten blanja: Nalika blanja ing toko, kanthi cerdas menehi evaluasi panuku babagan barang lan rega saluran liya kanggo mbantu pangguna nggawe keputusan blanja.
Teknologi sing dibutuhake: identifikasi lan pengambilan produk, sambungan Internet
Pengalaman kaget:
Panjaluk sing nyenengake
Kustomisasi swara: Swara swara yaiku swara saka anggota kulawarga, kanca utawa bintang favorit pangguna.
Teknologi sing dibutuhake: sintesis swara manungsa
Penampilan: Penampilan produk banget modis, nyaman lan ayu.
Teknologi sing dibutuhake: kemampuan desain industri sing apik banget
Kustomisasi pribadi warna, materi lan gaya.
Desain iki nggunakake pigura ireng karo lensa tembus tinta-ireng kanggo menehi wong temperamen misterius, nggawe wong wuta katon ora beda saka wong normal.Dilengkapi sistem deteksi cerdas lan mekanisme umpan balik kanggo mbantu wong wuta nggampangake lelungan lan nyuda kedadeyan kacilakan safety sajrone lelungan.

sdas
asda

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Kategori produk