【Pengembangan Produk Desain Industri】 Robot Lukisan Garis Perakitan Industri Multi-Axis Cerdas

Katrangan singkat:

Robot nyemprot cat Robot industri sing bisa nglukis utawa nyemprotake cat liyane kanthi otomatis.China wis ngembangake sawetara jinis robot lukisan lan digunakake, sing wis entuk asil ekonomi sing apik.Robot lukisan utamane dumadi saka awak robot, komputer lan sistem kontrol sing cocog.Robot lukisan hidrolik uga kalebu sumber minyak hidrolik, kayata pompa minyak, tangki minyak lan motor.


Detail Produk

Tag produk

Pambuka produk

Robot nyemprot cat Robot industri sing bisa nglukis utawa nyemprotake cat liyane kanthi otomatis.China wis ngembangake sawetara jinis robot lukisan lan digunakake, sing wis entuk asil ekonomi sing apik.Robot lukisan utamane dumadi saka awak robot, komputer lan sistem kontrol sing cocog.Robot lukisan hidrolik uga kalebu sumber minyak hidrolik, kayata pompa minyak, tangki minyak lan motor.Struktur gabungan kanthi 5 utawa 6 derajat kebebasan biasane diadopsi.Lengen nduweni ruang gerakan sing gedhe lan bisa nindakake gerakan lintasan sing kompleks.

Tampilan produk

asd

Bangkekan umume nduweni 2 nganti 3 derajat kebebasan lan bisa obah kanthi fleksibel.Pergelangan tangan robot nyemprot cat sing luwih maju nggunakake bangkekan sing fleksibel, sing bisa mbengkongake ing kabeh arah lan uga muter.Tumindak kasebut padha karo bangkekan manungsa, lan bisa kanthi gampang mlebu ing jero benda kerja liwat bolongan cilik kanggo nyemprotake permukaan njero.Robot lukisan semprotan umume didorong dening tekanan hidrolik, sing nduweni karakteristik kecepatan aksi sing cepet lan kinerja bledosan sing apik.Bisa diwulang kanthi tangan utawa kanthi titik.Robot lukisan semprotan digunakake ing mobil, instrumen, peralatan listrik, enamel lan departemen produksi proses liyane.

Kaluwihan produk

Kabeh robot kita digawe saka bahan lan komponen sing bermutu.Saben komponen mekanis, driver lan motor servo bisa dipikolehi saka merek industri sing kondhang kanggo njamin stabilitas lan linuwih robot ing panggunaan jangka panjang.
Bisa dikombinasikake karo macem-macem peralatan ngirim bahan kerja kanggo nyedhiyakake solusi sakabèhé sing paling apik kanggo macem-macem wujud lan ukuran benda kerja kanggo pelanggan.
Peralatan kasebut kalebu: sumbu trek tambahan kanggo barang gedhe, 2-4 meja rotary stasiun kanggo kursi lan barang cilik, lan kendaraan operasi eksternal lan peralatan Rotary liyane.Lengan mekanik kanthi dawa sing beda-beda bisa dipilih kanggo nyemprotake bahan kerja kanthi ukuran sing beda-beda lan ngoptimalake panggunaan ruangan uyuh.

asd
asd

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita