【Pengembangan Produk Desain Industri】 Tong sampah induksi otomatis multi-fungsi cerdas

Katrangan singkat:

Tong sampah induksi otomatis dikontrol dening chip sirkuit.Anggere ana obyek cedhak, iku ora perlu daya external.Desain loncatan induksi sing apik banget sing kasusun saka induksi inframerah lan mikrokomputer fleksibel lan gampang mbuwang sampah.Kajaba iku, trep lan kebersihan kalebu piranti deteksi inframerah lan sistem drive mekanik lan elektronik.


Detail Produk

Tag produk

Pambuka produk

Ing babagan fungsi dropping saka tong sampah cerdas, rong gear setir digunakake kanthi inovatif kanggo ngontrol gerakan kiwa lan tengen lan munggah lan mudhun tray: kanthi ngobahake kiwa lan nengen, sampah digawa menyang ndhuwur sampah sing cocog. kothak koleksi;Mbuwang sampah kanthi otomatis lan akurat kanthi obah munggah lan mudhun.Rilis otomatis lengkap minangka fungsi paling penting ing karya iki, lan uga minangka inovasi paling gedhe.Wiwitane wis nyadari proses otomatis lengkap saka "mbuwang" dadi "klasifikasi" lan banjur "muter sing tepat" saka sampah individu.Yen fungsi sing padha ditambahake ing proyek pamulangan, ora mung bisa nggawe inovasi fungsi proyek kasebut, nanging uga luwih cocog karo kabutuhan nyata, lan mbantu para siswa luwih nemu kenyamanan teknologi intelijen buatan kanggo urip.

Tampilan produk

sdas

Sensor ultrasonik sing dibangun ing sisih ngisor tray bisa ngadili status "overflow".Sensor bisa ngadili yen tong sampah kebak sadurunge pangguna nglebokake sampah saben wektu, yaiku, nalika tray pindhah ing ndhuwur tong sampah sing cocog.Yen tong sampah kebak lan pangguna nyelehake jinis sampah sing padha menyang tong sampah, sistem bakal mandheg "nempel" lan menehi pituduh swara.

Kaluwihan produk

Sawise sampah dikenali ing bin ngurutake cerdas, asil pangenalan bakal diumumake kanthi swara, kalebu jeneng lan jinis sampah, supaya pangguna bisa ngonfirmasi manawa sampah sing dilebokake wis dikenali kanthi bener.Yen status tong sampah kebak, cerdas ngurutake sampah bakal madhangi LED abang, diiringi siaran swara kanggo ngelingake pangguna supaya kosongake tong sampah ing wektu kanggo njamin operasi normal sistem.

asda
asdas

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita