【Pengembangan Produk Desain Industri】 Mesin banyu ngombe instan sing cerdas

Katrangan singkat:

Prinsip dispenser banyu cepet yaiku dispenser banyu cepet yaiku dispenser banyu inovatif sing cerdas teknologi tinggi, sing beda karo dispenser banyu tradisional amarga banyu panas bisa dipencet lan dibuwang tanpa ngenteni.Prinsip dispenser banyu cepet yaiku tangki panas yaiku piranti sing digunakake dening dispenser banyu tradisional kanggo panas lan nyimpen banyu ngombe.Iki kalebu tank panas, pipa pemanas listrik, pengontrol suhu lompat lan bahan insulasi termal eksternal.Tank panas umume dilas dening stainless steel utawa tembaga lan logam liyane.


Detail Produk

Tag produk

Pambuka produk

Prinsip kerjane: banyu adhem ngisi tangki panas, lan pipa pemanas diuripake kanggo dadi panas sawise wiwitan.Nalika suhu tekan suhu tartamtu (umume 92 ℃), lompat tiba-tiba thermostat mlumpat mati, lan dadi panas mandheg, lan banyu panas katahan anget lan mboko sithik digawe adhem.Nalika digawe adhem nganti suhu tartamtu (umume 86 ℃), thermostat lompat dadakan ditutup lan digawe panas maneh, sing diulang maneh.Jinis pemanasan instan yaiku tanpa kandung kemih panas.Iku cepet dadi panas tanpa nunggu, lan nutrisi ora ilang;Keamanan, perlindungan lingkungan lan cepet minangka karakteristik paling gedhe saka dispenser banyu ngombe cepet.Suhu banyu tetep, gampang digunakake, cepet, lan cocog karo standar urip wong modern

Tampilan produk

kita

Babagan metode pemanasan banyu mancur - pemanasan cepet luwih populer
Minangka jeneng kasebut, tegese pemanasan cepet.Ora perlu ngenteni banyu ngombe.Yen sampeyan pengin ngombe banyu panas kanthi cepet, sampeyan bisa kanthi gampang nikmati banyu seger lan sehat, utawa yen sampeyan kerep ngombe kopi utawa teh susu, pemanasan instan minangka pilihan sing apik.
Teknologi ultrafiltrasi digawe saka bahan serat kothong sing berkualitas tinggi, kanthi kapadhetan ngisi dhuwur, ngasilake banyu gedhe, tahan asam, lan serat polimer tahan bakteri, kanthi ukuran pori 2 mikron.Bisa nyaring endhepan nggoleki, teyeng lan impurities liyane ing banyu, lan layar impurities saka macem-macem ukuran.Kaluwihan kasebut yaiku biaya murah lan output banyu cepet.Bisa mbusak molekul kanthi volume sing relatif gedhe, nanging ion logam abot, kloroform lan bahan organik sing ngandhut klorin ora bisa disaring kanthi efektif.

Kaluwihan produk

Fungsi angger suhu multi-tataran bisa wareg apa iku banyu anget, susu bubuk, warung utawa teh.Pilihan multi-tataran luwih cocok kanggo standar ngombe kita.Volume banyu bisa diatur ing macem-macem pindah.Gir setelan volume cangkir saka macem-macem mesin beda-beda.Dispenser banyu anyar umume dilengkapi luwih saka 4 gear volume banyu sing bisa diatur.Kauntungane yaiku ora perlu ngadeg ing ngarepe dispenser banyu lan nyekel cangkir kanggo nampa banyu.Ora wedi kebanjiran banyu lan scald, lan bocah-bocah lan wong tuwa luwih nyaman nggunakake.Rincian cilik fungsi kunci bocah: dilengkapi fungsi kunci bocah, bayi ora perlu kuwatir yen salah ndemek.Cahya wengi: Sampeyan uga bisa ndeleng aliran banyu nalika sampeyan tangi ing tengah wengi, lan sampeyan bisa kanthi akurat ndeleng lokasi dispenser banyu.Pangeling babagan kekurangan banyu: jumlah banyu bisa dideleng kanthi luwih intuisi.

eqwe
e

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita