【Pengembangan Produk Desain Industri】 Pijet internet bareng lan peralatan perawatan kesehatan

Katrangan singkat:

Ekonomi sharing wis ngalami reshuffle industri.Kanthi nangkep masalah umum spine serviks lan nyeri punggung sing disebabake kanthi cepet ing kutha-kutha modern, akeh wong sing nyedhiyakake sewa bantalan pijet kanthi pijet "sehat lan seneng" kanthi cara sing luwih trep.Fokus utama perusahaan kasebut yaiku masalah kesehatan saben dina sing dianggep wong.


Detail Produk

Tag produk

Pambuka produk

Ekonomi sharing wis ngalami reshuffle industri.Kanthi nangkep masalah umum spine serviks lan nyeri punggung sing disebabake kanthi cepet ing kutha-kutha modern, akeh wong sing nyedhiyakake sewa bantalan pijet kanthi pijet "sehat lan seneng" kanthi cara sing luwih trep.Fokus utama perusahaan kasebut yaiku masalah kesehatan saben dina sing dianggep wong.

Tampilan produk

dasdas

Pengalaman inovasi hardware manungsa
Gumantung saka kabutuhan pangguna, Beibei ngrancang produke.Ing wektu tentrem, wong kudu tuku kursi pijet gedhe lan panti pijet khusus.Beda karo Beibei, Beibei bisa nggunakake mode rental time-sharing saka pad pijet.Nalika kesel ing urip saben dina, bisa entuk pengalaman pijet liwat kode pindai APP ponsel.Kanggo njamin aksesibilitas, penak lan maintainability produk Beibei, Beibei nyedhiyakake versi kabinet lan versi bantalan pijet sing dipasang ing kendaraan.
Kanggo pad pijet versi kabinèt (kabinèt siji bisa nampung 24 bantalan pijet), akeh wong ing gedung kantor, bandara lan bioskop bisa kanthi cepet njaluk relief pijet nalika lagi kesel;

Kaluwihan produk

Kanggo versi bantalan pijet sing dipasang ing kendaraan seluler, mung nyukupi kabutuhan pijet sing cepet lan nyenengake nalika wong akeh kesel.Ing babagan pengalaman hardware pijet, pijet kabeh awak, pijet punggung ndhuwur lan pijet punggung ngisor opsional kanggo bagean awak manungsa;Nganggo pijet spiral ilmiah tinimbang pijet geter tradisional kanggo nggawe acupoints mburi entuk pengaruh sing tepat;Pijet versi kabinèt dilengkapi disinfeksi ultraviolet kanggo nyegah kebersihan kontak pijet.Ing babagan rega, uga luwih manungsa, lan bantalan pijet sing disewakake kabinet diklasifikasikake miturut jam;Amarga cepet-cepet lelungan, pad pijet sing dipasang ing versi seluler diregani saben menit, lan tagihan fleksibel, kanthi nggatekake kabutuhan nyata lan efek pangguna adegan.

asdasd
sdas

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita